Главная

САЙТ ВЫШГОРОДСКОГО РАЙОНА КИЕВСКОЙ ОБЛАСТИПонедельник, 07.07.2025, 01:18

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
ОЛЕГ ЛЯШКО ЗА ЛЕОНІДА СІВАКОВА!
Oleg_LiashkoДата: Пятница, 24.10.2014, 01:39 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Звернення Олега Ляшка до виборців 96-го Виборчого округу на підтримку Леоніда Сівакова.
Я, Олег Ляшко, звертаюся до виборців 96-го округу. Шановні друзі 26-го жовтня вибори. Для нас надзвичайно важлива ваша підтримка, Радикальної партії № 1 у виборчому бюлетені. Але як кажуть "Один у полі не воїн", тому ми ведемо до парламенту потужну команду мажоритарників які балотуються для того щоб разом зі мною в парламенті вирішувати ваші проблеми, піднімати з колін країну. По 96-муВиборчому округу від Радикальної партії балотується мій побратим, мій однодумець Леонід Сіваков. Я прошу Вас, якщо Ви підтримуєте мене, якщо Ви підтримуєте нашу партію, підтримайте нашого кандидата, Леоніда Сівакова. Це боєць, це людина яка буде захищати ваші інтереси, яка ганятиме там «регіоналівське кодло», яка не дасть розкрадати землю, ліси, природні ресурси, яка захищатиме ваші інтереси. Леонід Сіваков, разом зі мною, в Верховній Раді буде воювати за Вас, буде захищати Вас, і будемо відбудовувати і піднімати країну. Тому прошу Вас однодумці, браття і сестри, побратими, 26 жовтня в 96-му Виборчому окрузі, кандидат від Ляшка, кандидат від Радикальної партії Леонід Сіваков. Якщо ви підтримуєте мене, якщо ви підтримуєте мою політику, якщо ви хочете жити в країні та мати майбутнє, підтримайте нашу команду, нашого кандидата мажоритарника Леоніда Сівакова. Слава Україні! Героям Слава! Ми переможемо! 

МурзикДата: Воскресенье, 20.05.2018, 22:25 | Сообщение # 2
Рядовой
ну-ну

vuwgorodДата: Среда, 22.01.2020, 13:54 | Сообщение # 3
Рядовой
убрать ляшка

lenayakimovich89Дата: Среда, 22.07.2020, 17:30 | Сообщение # 4
Рядовой
xcccccccccc